Slået op d.

Store 5369 støvler af fox pels us019

I december sidste år meddelte Kitson, en lille butikskæde på vestkysten af ​​Amerika, at det var ude af drift. Den første Kitson-butik blev åbnet i 2000 på Robinson Boulevard, lige ved kanten af ​​Beverly Hills; Det var den slags butik, hvor du kunne impulse-købe en cupcake-trykt totepose eller, under en afgørende Hollywood-breakup, Team Aniston og Team Jolie T-shirts. De største tabloidstjerner i det tidlige årtusinde – Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears – flockede til Kitson og blev ofte fotograferet af paparazzi, da de gik ud med butikens underskrift, baby blå indkøbsposer draperet på deres arme. Kitson var et ideelt sted at hente den uofficielle ensartet af den æra’s berømthedssæt: en slikfarvet  2018 hot sale ugg Juicy Couture velour tracksuit og et par fåreskindbeklædt Ugg støvler.

Da Kitson, der var så symbolisk for en vis præ-finanskrises overskud, Store 5369 støvler af fox pels us019 meddelte, at den lukkede dørene for godt, følte det sig som dødsbrøjen til en dystert og meget tåget æra. Mange af stjernens stjerner – for eksempel Lohan – har mistet deres glans, og leggings har erstattet velour træningsdragter som den moderne kvindes valgkamp. (De hot pink Juicy Couture sweats er nu bogstaveligt talt museumstykker: De vil blive vist på V & A senere i forår.) Som et resultat er de kommet til at belyses af et særligt afstødende kulturelt øjeblik, som alle er glade for at være forbi. I 2012, mens hun filmade The Bling Ring – baseret på den sande historie om en bande af sydlige Californien-teenagere, der indbød hjemmene af berømtheder (herunder Paris Hilton) i 2008 og 2009 – Emma Watson tweeted et billede af sig selv i karakter som Nicki, iført en kortærmet pink Juicy Couture tracksuit og et par købe Uggs. “Nicki kan lide Lip Gloss, Punge, Yoga, Pole Dancing, Uggs, Louboutins, Juice Cleanses, Iced kaffe og Tatoveringer.”

Uggs er bestemt grimme, eller i det mindste ulovlige. De ligner noget, Frankensteins monster ville bære, hvis han var en elf. De formløse, ustrukturerede støvler, der har travlt, kan få nogen til at ligne en slob, som har gjort dem til målet om speciel hån. Så længe Uggs har været populære, har det ikke været svært at finde nogen, der rasende fordømmer dem. “Ugg støvler er ikke sexet,” den uafhængige erklæret i 2003, “medmindre du er fru Bigfoot på en ensartet mission på tværs af Antarktis for at finde hr. Bigfoot.” Ved påklædning af støvlerne fortalte en forfatter på online skønhedstidningen The Gloss ” der er intet at indikere, at du ikke har firkantede, skrækkelige skokasser i stedet for menneskelige fødder “. I 2015 forbød en kaffebar på Brick Lane i det østlige London endda Ugg-wearers fra sine lokaler – kaldte støvlerne “slaggerbrøndene”.
Og alligevel har i løbet af årene masser af ulige og uflatterede sko – poolglidere, træsko, høje platforme – mødt med godkendelsen af ​​modevirksomheden. Problemet med falsk Uggs var ikke, at de var Damer ugg støvler salg grimme; det var, at de var almindelige.

Men en sjov ting skete på vej til mode kirkegård af beklagelige fads: den allestedsnærværende Perfekt Ugg er ikke gået overalt. Uggs har roligt længe siden siden deres blomstrende, ubemærket, men allestedsnærværende – når du begynder at være opmærksom, vil du være chokeret over at finde ud af, hvor mange mennesker der stadig bærer dem. Gå ned ad nogen high street og fokus på fodtøj, og du vil se en hær af fåreskind støvler kommer på dig. De bæres af mødre, der løber ærinder i byen og i landet, parret med denim cut-off shorts på rock festivaler, der bæres af teenagere på lørdag shopping trips.

I receptionen på replika Uggs hovedkontor i det sydlige Californien er der et bundet album fyldt med snapshots af berømtheder, der bærer virksomhedens produkter. Det er arrangeret i alfabetisk rækkefølge, med separate sektioner for kvinder og mænd, og er størrelsen af ​​september-udgaven af ​​et modemagasin, eller måske en lille telefonbog. Mange af fotografierne er fra brandets top kulturelle øjeblik i midten af ​​2000’erne, herunder seks forskellige billeder af Blake Lively og fire af Leighton Meester, iført Uggs mellem tager på sæt Gossip Girl. Men der er nok billeder fra de sidste par år for at gøre det klart, at Uggs forbliver en flerårig off-duty uniform til den berømte: Ariana Grande bærer klassiske støvler på en lufthavn, parret med en massiv Louis Vuitton taske; Charlize Theron iført den Cardy støvle, hvis strikkede ydre er beregnet til at ligne en knust cardigan; Emma Watson (igen) shopping i et hvidt par; Rosie Huntington-Whiteley krydser gaden iført coquettes (Ugg tøfler formet som en flad tæppe eller en støvle med toppen skåret af, som kan bæres indendørs eller ude); Hugh Jackman og designer Valentino (separat) iført Butte snow boot. I sidste vinter oplevede jeg Grace Coddington, den ærede kreative direktør på store amerikanske Vogue, der gik ind i arbejdet i et par korte sorte Ugg støvler, parret med en Céline taske.

Slået op d.

Ugg Sundance II 5325 støvler us042

På tværs af internettet og i butikkerne tilbydes Classic-stilarter fra replika Ugg – som har fået et ry for at være et af de mest efterspurgte boot-mærker – til nyligt nedsatte priser.

Insiders siger Perfekt Uggs moderselskab, Deckers Brands, har sænket den minimale annoncerede pris (MAP), med omkring 15-20 procent, på Classic høj, kort og mini Ugg Sundance II 5325 støvler us042, effektiv onsdag.

Sterne Agee CRT analytiker Sam Poser og Canaccord Genuity Inc. analytiker Camilo Lyon slog nyhederne til investorer mandag, med Poser antyder, at Deckers havde hjulpet nogle grossister til at bremse markdowns.
Perfekt Uggs største engros konti får markdown penge fra Deckers [og] omkostningsbasen på eksisterende Classic ordrer bliver justeret til den lavere pris for de store detailhandlere,” skrev Poser. “Mindre detailhandlere synes ikke at have samme overvejelse. … Mange uafhængige detailhandlere synes at have været efterladt i kulden. ”

Poser – der giver Deckers lager en neutral rating – signalerede, at han også var bekymret for, at forbrugerne ville opklare de nuværende Classic-stilarter til nedsat detailpris, hvilket kunne dæmme interessen for billig Ugg 2016 Classic-stilarterne.

Lyon var mere optimistisk på de nedre MAP’er, hvilket tyder på, at flytningen var baseret på Deckers, der ser positive resultater fra den planlagte 20 procent af forfremmelsen af ​​Bailey Button og Bailey Bow i slutningen af ​​november.

Da de fleste skoforetagender med vinterværdier indgik ferieperioden med forhøjede varebeholdninger, der stammer fra usædvanligt varmere vejr over hele landet, sagde Lyon, at han betragtede Deckers ‘beslutning som et skridt i den rigtige retning.

“Vi foretrækker meget Deckers tager korrigerende handling med sin opgørelse nu under høje trafikkshoppingstider end at have bære over lagerbeholdningen i 2016,” skrev Lyon. “Diskussionerne med vores branchekontakter fører os til at tro, at sælger gennemtrængende har faktisk accelereret fra den svarte fredag ​​uge og ind i december, og vi mener, at prisnedsættelserne på Classics vil videreudvikle disse tendenser. På dette tidspunkt i sæsonen er det vigtigste skridt, Deckers kan gøre, at hjælpe sine detailpartnere med at rydde op i lager, og det tager skridt til at gøre netop det. ”

Under sit FFANY møde den 1. december afslørede Deckers Management sin plan for en købe Ugg Sundance “Classics II” opdatering i 2016. Deckers sagde at det ville fjerne alle de resterende Classic Perfekt Uggs støvler fra amerikansk engros efter denne vintersæson, erstatte dem med en fornyet Classics II samling med opgraderede funktioner.

Lyon tilføjede, at de nye kampagner kunne lette denne overgang.

I mellemtiden foreslår Poser, at markdowns kan skade Deckers ‘indtjening.

“I modsætning til beslutningen om at reducere prisen på Bailey Classics-stilarterne, der blev foretaget forud for indtjeningsfrigivelsen for 2Q16, synes beslutningen om at sænke MAP for Classic High, Short and Mini i sidste uge,” skrev Poser. “Virkningen afspejles ikke sandsynligt i Deckers vejledning. Vi tror, ​​at margener og [indtjening pr. Aktie] vil komme under vejledning i både 3Q16 og 4Q16. Vi tror heller ikke på, at lagervæksten vil være i tråd med omsætningsvækst til 4Q i bedste fald. “

Slået op d.

salg ugg bailey button

Siden jeg begyndte at behandle mig selv med nogle mere high end skønhed godbidder i stedet for at købe alt andet, lol. Jeg troede, lad os behandle mig selv med nogle kvalitets vinterstøvler, for bare at holde mine fødder varme og smukke :). Da jeg allerede har fået nogle gode funktionelle sne støvler et par år tilbage. Lad os gennemgå disse babyer!
Disse støvler er lavet af twinface fåreskind med en plysuldsuldsål. De er lette og har en fleksibel ydersål. I stedet for en knap brugte de en ægte Swarovski® krystal. På hjemmesiden Sarenza, hvor jeg har købt disse sko, sagde det ikke noget om Swarovski®. Efter jeg bestilte var jeg nysgerrig og kontrolleret den officielle salg ugg bailey button  hjemmeside. Jeg var super glad for at finde ud af om dette, da det betyder, at bling på disse støvler vil være en god kvalitet bling og ikke nogle billige og plastik. Jeg vidste heller ikke, at prikkerne på etiketten på hælen også var små krystaller. Alt reflekterer så smukt, når det fanger lyset! Også du kan vende siderne på akslen og de er helt anderledes.


Jeg blev lidt inspireret af Anna Saccone Joly, som har nøjagtigt de samme. Hun fik hende i 2014, men da elskede jeg dem ikke. Endnu. Jeg ville have et par sko, at hvis jeg bærer dem, føler de mig dyrebare på mine fødder. Ligesom når jeg bærer mine high end lipsticks. Det er bare den ekstra smule kærlighed, end hvad du føler de almindelige ting. Fordi jeg er sådan en kold fødder person, tænkte jeg også at se min søster gå i replika Uggs i årevis nu. Jeg kan godt lide disse også. Jeg vidste også, at Anna havde sale Uggs og faktisk kunne lide denne Bailey-version meget mere end det grundlæggende. De er mere legende.
Da jeg kiggede på denne hjemmeside, kiggede Sarenza på den normale Bailey-knap og fandt den lidt for kedelig og knappen for mørk. Det var € 30 billigere … Så tænkte jeg: Jeg vil kun bære dem om vinteren, så blingen matcher iskoldt vejr, de er temmelig matchende til jul, og de ser bare fabelagtige ud! Så jeg har allerede planlagt at bruge   på salg Uggs, men hvorfor ikke betale 30 mere og få dem, jeg virkelig vil have.   Ja, køb!


Jeg elsker at bære disse med mine yndlings dybe mørke grå jeans (som du ser lidt af den ene billederne, lol). Disse er fra H & M, og du kan se mine jeans her, men vasken i deres billede er meget ekstrem hvid. Vaskningen i virkeligheden er meget mere mørkere og meget subtil. Andre jeans som disse med et skinnet ben. Jeg tror, ​​at en regelmæssig ben ser underlig og rodet i disse støvler. Så jeans så tæt som muligt! Med leggings ser det også fantastisk ut. Dette er en af ​​mine favoritter og bonus det er billigt. Du kan se min legging her, det er en super blød legging, ikke se igennem og har lange ben. Og jeg bærer dem med strikkede strømpebukser, jeg har fået fra H & M, men disse har jeg købt som 2 år tilbage og så ikke tilgængelig på siden mere for at linke dig. De er almindeligt sorte med et lille strik mønster. Så som du kan se, elsker jeg at style dem med supertunge nederste ting. Til toppe osv. Bærer jeg bare noget, jeg kan lide, fordi farven er så let at matche. Jeg bærer den med mynte, pink, burgunder, sort, blå, navngiv det! Hvis du kan lide at se tøj med disse støvler, spørg bare
Stort design, fabelagtig kvalitet og et solidt omdømme, salg ugg bailey button Australia støvler er det valgfrie fodtøj til mange i vintermånederne. Så hvorfor skriver jeg om dem nu spørger du? Nå, billig UGG Australia spurgte mig, om jeg gerne vil se på et af deres produkter og tage dem ud til et spin. Da vejret kun er ved at kravle til at være semi-anstændigt, følte jeg, at tiden var rigtig at sætte dem igennem deres skridt. Så at sige.