Slået op d.

Børn store 5229 støvler us238

Hvis Hailey Baldwin ikke er perfekt, så er hun forbandet i nærheden. Går på sæt af vores fotoskytning i Venedig, CA, har hun ikke slået en sminke af sminke, men alligevel så fuldstændig airbrushed, så det er ikke underligt, at hun er en af ​​de mest efterspurgte modeller rundt. Men før hun var en topmodel, var hun en falske ugg -fan, der var før ungdommen, og rockede sine klassiske støvler. “Jeg husker at få mit første par var en Køb UGG Australia billig online meget spændende oplevelse,” forklarer hun. “Hvis du ikke havde dem så var du ikke cool.”


Selvfølgelig har stilen udviklet sig lidt siden da. Hailey er Børn store 5229 støvler us238 altid afslappet og ubesværet chic. Hailey er billedet af California cool, hvilket gør hende til den perfekte person til at vise frem vores nye tilføjelse til Classic Family. CLASSIC STREET COLLECTION tager vores signaturkomfort til et nyt niveau af chic, og Hailey er enig. “Det er stadig den klassiske, komfortable sko, men jeg synes, det er bare en slags udviklet til noget lidt mere street-wearable. Det er noget, du vil være ude med og indarbejde som en del af dine hverdagsdragt. ”


Tjek Hailey’s Classic Street-stil for at se, hvordan du kan arbejde med disse støvler i dit daglige udseende.
Nå, jeg har mange sko. Jeg er en skofanatiker. Jeg har mange støvler … stort set alle sorte. Og sneakers. Jeg indsamler sneakers. Selvfølgelig elsker jeg billige ugg . Jeg kan altid lide at være komfortabel, men nogle gange er det svært at være komfortabel og stadig se cool ud. Nogle gange til lufthavnen og lange fly vil du bare være hyggelig, men der er altid en måde at gøre det på en stilfuld måde. Lag. Masser af lag. Vand, min familie og venner og køb ugg ChapStick. Jeg har altid brug for at have Chapstick med mig. Det er et must.
Du kan blive fristet til at tro, at spørgsmålet ovenfor er simpelthen dumt, ikke alle dumme ting er ikke sandt. # hvoDe Måske var spørgsmålet blevet tilføjet efter noget som helst: Er denim-trøjen stadig en hæfteklamme, og hvis det er, elsker vi det stadig? Hvis det ikke er … (hvilket er en kopi ugg total uklarhed i min ydmyge mening) hvorfor svækker vi stadig imod det? Jeg mener vi gør det rigtigt ?!


Jeg ved måske ikke meget om en masse ting, men det ved jeg: det øjeblik jeg ikke kan bære noget, gør jeg det til min sartorial livs mission for at drape mig selv i den ting. Og nu er det denim shirt. Hvor jeg falske ugg ikke kan passe fordi #babybump Så hvis du ser mig rockende min canadiske smoking – det er årsagen.
Men jeg kan ikke være den eneste, der stadig har hængt på denimskjorten, så givet denne nutidige situation og denim-trøje klassiske. Jeg synes det er sikkert at sige, at vi stadig elsker denim-trøje i 2018, og vi vil elske det i 2080 også. Den eneste tilpasning, jeg ville gøre, er med hensyn til dets styling. Jeg mener det er den blodige nøgle til det hele i slutningen af ​​dagen og giver os mulighed for at bære utroligt grimme selv daterede stykker, hvis vi ved, hvordan de skal bære dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *