Slået op d.

Børn Ugg Short 5281 korte pelsstøvler us247

Denne sæson møder vi medlemmerne af vores UGG kollektive for at få et bag-scenes kig på deres kunst, liv og enestående udsigt over verden. Fed, friluftslig og fremadrettet, vores kollektive medlemmer er kernen i det, vi gør. Mød kunstner og aktivist Gianni Lee.
Gianni Lee er baseret i Los Angeles og er en kreativ Køb UGG Australia billig online multi-hyphenate, der sømløs væver ind og ud af kunst, musik og mode. Han begyndte først at vinde popularitet gennem hans mixtapes virale succes såvel som hans kult-foretrukne streetwear-mærke Babylon Cartel – bæret af bl.a. Rihanna, Jaden og Willow Smith, Young Thug og Jhene Aiko. Inspireret af hans opdragelse i West Philly samt en fejlagtig anholdelse for et påstået overfald, der landede ham i fængsel i tre nætter, afspejler hans arbejde og stiller spørgsmål om det nuværende klima i Amerika.


Hvad der startede som et brand i Southern California i 1978 i Børn Ugg Short 5281 korte pelsstøvler us247 løbet 2018 hot sale ugg af modkulturens højde er nu vokset til et mærke, der virkelig resonerer med alle, og er i de sidste 40 år blevet en modeindustri myndighed.
Til lejligheden parrede vi vores mest populære ikoner med ikoner i mode. Fed, voldsomt individuel og ufaglig, disse reklamer repræsenterer den næste generation af UGG®.


For at fejre UGG: 40 års kampagnen med frontmodellen Adwoa  salg ugg fox pels Aboah og mode designer Heron Preston, var UGG® vært en eksklusiv begivenhed den 4. oktober på det ikoniske Hollywood-hotel: Chateau Marmont.
Til minde om varemærkeets fortid og fremtid var arrangementet musikalske forestillinger af Cherry Glazerr, H.E.R. og Heron Preston, og inkluderede kunstinstallationer af Gianni Lee og Cleo Wade.


Kunstner Gianni Lee håndmalet over 100 + Classic Mini støvler fra ugg fox pels den begrænsede 40:40:40 samling med sit underskriftskelet til gæsterne at tage hjem som souvenir. Han tog vores mest ikoniske silhuet med udsmykkede arv detaljer og vores jubilæum branding, og gjorde det til et bærbart kunststykke.


Kampagne stjerner Adwoa Aboah og Heron Preston blev også tilsluttet af Dua Lipa, Vanessa Hudgens, Teyana Taylor, Justine Skye, Luka Sabbat, HER, Simi + Haze, Hailey Clauson, Cozy Boys, Gianni Lee, Amanda Steele, Anne Winters, Neels Visser, blandt andet for at fejre UGG® 40 års jubilæum og globale kampagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *