Slået op d.

Klassiske UGG 5825 støvler us026

Men en sjov ting skete på vej til mode kirkegård af beklagelige fads: den allestedsnærværende billig Ugg er ikke gået overalt. Uggs har roligt længe siden siden deres blomstrende, ubemærket, men allestedsnærværende – når du begynder at være opmærksom, vil du være chokeret over at finde ud af, hvor mange mennesker der stadig bærer dem. Gå ned ad nogen high street og fokus på fodtøj, og du vil se en hær af fåreskind støvler kommer på dig. De bæres af mødre, der løber ærinder i byen og i landet, parret med denim cut-off shorts på rock festivaler, der Klassiske UGG 5825 støvler us026 bæres af teenagere på lørdag shopping trips.


I receptionen på Uggs hovedkontor i det sydlige Californien er der et bundet album fyldt med snapshots af berømtheder, der bærer virksomhedens produkter. Det er arrangeret i alfabetisk rækkefølge, med separate sektioner for kvinder og mænd, og er størrelsen af ​​september-udgaven af ​​et modemagasin,  købe Uggs eller måske en lille telefonbog. Mange af fotografierne er fra brandets top kulturelle øjeblik i midten af ​​2000’erne, herunder seks forskellige billeder af Blake Lively og fire af Leighton Meester, iført Uggs mellem tager på sæt Gossip Girl. Men der er nok billeder fra de sidste par år for at gøre det klart, at købe Uggs forbliver en flerårig off-duty uniform til den berømte: Ariana Grande bærer klassiske støvler på en lufthavn, parret med en massiv Louis Vuitton taske; Charlize Theron iført den Cardy støvle, hvis strikkede ydre er beregnet til at ligne en knust cardigan; Emma Watson (igen) shopping i et hvidt par; Rosie Huntington-Whiteley krydser gaden iført coquettes (Ugg tøfler formet som en flad tæppe eller en støvle med toppen skåret Køb UGG Australia billig online af, som kan bæres indendørs eller ude); Hugh Jackman og designer Valentino (separat) iført Butte snow boot. I sidste vinter oplevede jeg Grace Coddington, den ærede kreative direktør på store amerikanske Vogue, der gik ind i arbejdet i et par korte sorte Ugg støvler, parret med en Céline taske.


I december sidste år meddelte Kitson, en lille butikskæde på vestkysten af ​​Amerika, at det var ude af drift. Den første Kitson-butik blev åbnet i 2000 på Robinson Boulevard, lige ved kanten af ​​Beverly Hills; Det var den slags butik, hvor du kunne impulse-købe en cupcake-trykt totepose eller, under en afgørende Hollywood-breakup, Team Aniston og Team Jolie T-shirts. De største tabloidstjerner i det tidlige årtusinde – Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears – flockede til Kitson og blev ofte fotograferet af paparazzi, da de gik ud med butikens underskrift, baby blå indkøbsposer draperet på deres arme. Kitson var et ideelt sted at hente den uofficielle ensartet af den æra’s berømthedssæt: en slikfarvet Juicy Couture velour tracksuit og et par fåreskindbeklædt salg Ugg støvler.


Da Kitson, der var så symbolisk for en vis præ-finanskrises overskud, meddelte, at den lukkede dørene for godt, følte det sig som dødsbrøjen til en dystert og meget tåget æra. Mange af stjernens stjerner – for eksempel Lohan – har mistet deres glans, og leggings har erstattet velour træningsdragter som den moderne kvindes valgkamp. (De hot pink Juicy Couture sweats er nu bogstaveligt talt museumstykker: De vil blive vist på V & A senere i forår.) Som et resultat er de kommet til at belyses af et særligt afstødende kulturelt øjeblik, som alle er glade for at være forbi. I 2012, mens hun filmade The Bling Ring – baseret på den sande historie om en bande af sydlige Californien-teenagere, der indbød hjemmene af berømtheder (herunder Paris Hilton) i 2008 og 2009 – Emma Watson tweeted et billede af sig selv i karakter som Nicki, iført en kortærmet pink Juicy Couture tracksuit og et par replika Uggs. “Nicki kan lide Lip Gloss, Punge, Yoga, Pole Dancing, Uggs, Louboutins, Juice Cleanses, Iced kaffe og Tatoveringer.”

Uggs er bestemt grimme, eller i det mindste ulovlige. De ligner noget, Frankensteins monster ville bære, hvis han var en elf. De formløse, ustrukturerede støvler, der har travlt, kan få nogen til at ligne en slob, som har gjort dem til målet om speciel hån. Så længe Uggs har været populære, har det ikke været svært at finde nogen, der rasende fordømmer dem. “Ugg støvler er ikke sexet,” den uafhængige erklæret i 2003, “medmindre du er fru Bigfoot på en ensartet mission på tværs af Antarktis for at finde hr. Bigfoot.” Ved påklædning af støvlerne fortalte en forfatter på online skønhedstidningen The Gloss ” der er intet at indikere, at du ikke har firkantede, skrækkelige skokasser i stedet for menneskelige fødder “. I 2015 forbød en kaffebar på Brick Lane i det østlige London endda Ugg-wearers fra sine lokaler – kaldte støvlerne “slaggerbrøndene”.
Og alligevel har i løbet af årene masser af ulige og uflatterede sko – poolglidere, træsko, høje platforme – mødt med godkendelsen af ​​modevirksomheden. Problemet med falsk Uggs var ikke, at de var grimme; det var, at de var almindelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *