Slået op d.

salg ugg bailey button

Siden jeg begyndte at behandle mig selv med nogle mere high end skønhed godbidder i stedet for at købe alt andet, lol. Jeg troede, lad os behandle mig selv med nogle kvalitets vinterstøvler, for bare at holde mine fødder varme og smukke :). Da jeg allerede har fået nogle gode funktionelle sne støvler et par år tilbage. Lad os gennemgå disse babyer!
Disse støvler er lavet af twinface fåreskind med en plysuldsuldsål. De er lette og har en fleksibel ydersål. I stedet for en knap brugte de en ægte Swarovski® krystal. På hjemmesiden Sarenza, hvor jeg har købt disse sko, sagde det ikke noget om Swarovski®. Efter jeg bestilte var jeg nysgerrig og kontrolleret den officielle salg ugg bailey button  hjemmeside. Jeg var super glad for at finde ud af om dette, da det betyder, at bling på disse støvler vil være en god kvalitet bling og ikke nogle billige og plastik. Jeg vidste heller ikke, at prikkerne på etiketten på hælen også var små krystaller. Alt reflekterer så smukt, når det fanger lyset! Også du kan vende siderne på akslen og de er helt anderledes.


Jeg blev lidt inspireret af Anna Saccone Joly, som har nøjagtigt de samme. Hun fik hende i 2014, men da elskede jeg dem ikke. Endnu. Jeg ville have et par sko, at hvis jeg bærer dem, føler de mig dyrebare på mine fødder. Ligesom når jeg bærer mine high end lipsticks. Det er bare den ekstra smule kærlighed, end hvad du føler de almindelige ting. Fordi jeg er sådan en kold fødder person, tænkte jeg også at se min søster gå i replika Uggs i årevis nu. Jeg kan godt lide disse også. Jeg vidste også, at Anna havde sale Uggs og faktisk kunne lide denne Bailey-version meget mere end det grundlæggende. De er mere legende.
Da jeg kiggede på denne hjemmeside, kiggede Sarenza på den normale Bailey-knap og fandt den lidt for kedelig og knappen for mørk. Det var € 30 billigere … Så tænkte jeg: Jeg vil kun bære dem om vinteren, så blingen matcher iskoldt vejr, de er temmelig matchende til jul, og de ser bare fabelagtige ud! Så jeg har allerede planlagt at bruge   på salg Uggs, men hvorfor ikke betale 30 mere og få dem, jeg virkelig vil have.   Ja, køb!


Jeg elsker at bære disse med mine yndlings dybe mørke grå jeans (som du ser lidt af den ene billederne, lol). Disse er fra H & M, og du kan se mine jeans her, men vasken i deres billede er meget ekstrem hvid. Vaskningen i virkeligheden er meget mere mørkere og meget subtil. Andre jeans som disse med et skinnet ben. Jeg tror, ​​at en regelmæssig ben ser underlig og rodet i disse støvler. Så jeans så tæt som muligt! Med leggings ser det også fantastisk ut. Dette er en af ​​mine favoritter og bonus det er billigt. Du kan se min legging her, det er en super blød legging, ikke se igennem og har lange ben. Og jeg bærer dem med strikkede strømpebukser, jeg har fået fra H & M, men disse har jeg købt som 2 år tilbage og så ikke tilgængelig på siden mere for at linke dig. De er almindeligt sorte med et lille strik mønster. Så som du kan se, elsker jeg at style dem med supertunge nederste ting. Til toppe osv. Bærer jeg bare noget, jeg kan lide, fordi farven er så let at matche. Jeg bærer den med mynte, pink, burgunder, sort, blå, navngiv det! Hvis du kan lide at se tøj med disse støvler, spørg bare
Stort design, fabelagtig kvalitet og et solidt omdømme, salg ugg bailey button Australia støvler er det valgfrie fodtøj til mange i vintermånederne. Så hvorfor skriver jeg om dem nu spørger du? Nå, billig UGG Australia spurgte mig, om jeg gerne vil se på et af deres produkter og tage dem ud til et spin. Da vejret kun er ved at kravle til at være semi-anstændigt, følte jeg, at tiden var rigtig at sætte dem igennem deres skridt. Så at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *