Slået op d.

ugg josette 1003174 Kastanjer us192

Okay, så vi alle kender den klassiske ugg boot og sandsynligvis ejer et par, right? Men i løbet af de sidste par år har Ugg virkelig styrt det op med deres “mode” støvler. Da jeg hentede disse smukke knæhøje støvler, mens de kiggede gennem skoafdelingen, var jeg chokeret over, at de var Ugg. Den læder flettet søm på siden er så smuk. Den smukke mahogny farve er dog det, der solgte mig.


Jeg har været så fanget i over-the-knee boot trend Jeg har lyst til det er alt jeg har brugt på det seneste. Men jeg glemte et andet par tan Ugg støvler, jeg købte i efteråret, og bar dem non-stop over Thanksgiving pause. De er nok det mest komfortable par støvler med en hæl, som jeg ejer. Disse er lige så behagelige! Jeg ugg josette 1003174 Kastanjer us192 kan gå rundt hele dagen i dem, og mine fødder gør aldrig ondt.

Så som jeg nævnte tidligere, elsker jeg virkelig den rige brune farve af disse Ugg støvler. Det er så forfriskende i stedet for typiske lysbrun og sort. Det tog mig lidt at finde ud af, hvordan man stilede dem, fordi de er så skarpe farver, men de går perfekt med denne olivengrønne sweater cardigan. Virkelig nu, da jeg tænker på det, går de med en masse ting i mit skab … Dybest set noget sort, hvid, grøn, plaid … Dækker alle baserne til mig.

Hvis du ikke er ivrig efter farven, men elsker stilen i denne Damer ugg støvler salg , kommer de også i sort! Jeg mener, lad os være rigtige, du kan altid finde et godt par støvler på. Især hvis du leder efter nogen  købe Uggs støvler. Også, Ugg gør ikke bare støvler …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *