Slået op d.

UGG Maylin 3220 støvler us155

Jeg må sige, før jeg begynder dette indlæg, jeg troede aldrig, jeg ville overveje Ugg støvler moderigtigt. Når det er sagt, er jeg venlig med dem! Ugg er kendt for deres fåreskind støvler, men du ved måske ikke, at de også har en hel række andre sko og støvler. Jeg har kæmpet med det tand og søm, men endelig slået ned og købt et par. Det eneste problem dog? De skal være super komfortable, men forårsage fodproblemer, hvis du ikke har de rigtige indlægssål i dem. De har ingen bue, så nogle har smerter. Jeg elsker min og bærer dem til Disneyland. Har du nogen? Hvad tænker du?
Du kan ikke, Cynthia, og vær så venlig at bebrejde dig selv for hårdt, for det er ikke din skyld. Ugg støvler er moderne versioner af Powell og Pressburger’s The Red Shoes – fodtøj, der er som snørebånd omkring ens nedre ekstremiteter, hvilket gør det umuligt at undslippe.

I stedet finder man sig selv at kramme de kolde gader uophørligt UGG Maylin 3220 støvler us155 og opdrætte i varmen, som fåreskindet giver til sine fødder og bære dem til selv de mest uhensigtsmæssige lejligheder, indtil den dag kommer den enten at se ned på ens fødder og indse, at man ligner Harry fra Harry og Hendersons og dør af forlegenhed eller helt udløber fra en fåreskind-induceret overdosis.


Jeg skal fortælle dig en historie, Cynthia, om en af ​​mine venner. En stor gal – super, faktisk – Jeg er sikker på, at du vil elske denne vision om kvindelig perfektion. Lad os kalde hende “Hadley”. Nu havde “Hadley” altid bespottet købe Ugg. Faktisk havde begået hendes hån til at udskrive, både i bog og avisformat. Men i sidste måned, på grund af en kombination af kræfter ud over hendes kontrol (ekstremt kolde temperaturer og en erkendelse af, at respekterede medlemmer af Guardian-modebordet havde været i hemmelighed sportslige Uggs i årevis) tænkte hun, hvad hej, lad os være vanvittige og give disse ting en hvirvel.

Cynthia, kender du historien om Syd Barrett, de tidlige år? Som ung havde Syd tilsyneladende fjernet stoffer og foragtet dem, der brugte dem som svage. Men efter blot en narkotisk whiff blev han straks en narkotikabestyrker af sådanne proportioner, at selv hans rockstjernekolleger troede, at han var lidt stærk.
Cynthia, “Hadley” blev Syd Barrett af billig Ugg støvler. Fra langvarig sneerer til den nuværende tragiske stofmisbruger. Hun kan bogstaveligt talt ikke huske hvilke sko hun plejede at bære på fødderne før Uggs (på trods af at hun havde et meget overfyldt skab i hendes soveværelse, hvor hun har investeret sine livspladser for at minde hende), og hun blev sidst spottet ned ad en gyde med nogle meget risikable tegn, patetisk Køb UGG Australia billig online  strøg hendes Uggs, desperate for en anden Uggy hit.

Jeg fortæller dig denne historie, ikke at berate dig, men at advare dig og også konsolere dig. Du er ikke alene, men du skal være forsigtig. salg Uggs er farlige, farlige ting og for at være ærlig tror jeg ikke nogen har viljestyrken til at bruge dem ordentligt. Et minut er du bare fornuftig og holder fødderne varme, den næste har du dem i regnen med fuld viden om, at fåreskind ikke blander godt med vand, men du kan bare ikke gå en dag uden dem.

Du står over for to valg: giver dem helt eller acceptere din afhængighed og bogstaveligt talt lever i de grimme ting indtil foråret, æstetik er forbandet. Jeg formoder, at jeg ved, hvilken indstilling du vil vælge. Perfekt ugg Og Cynthia? Jeg vil tage din hånd, se sympatisk ind i dine øjne og mund ordene “Jeg forstår”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *