Slået op d.

Ugg Sundance II 5325 støvler us042

På tværs af internettet og i butikkerne tilbydes Classic-stilarter fra replika Ugg – som har fået et ry for at være et af de mest efterspurgte boot-mærker – til nyligt nedsatte priser.

Insiders siger Perfekt Uggs moderselskab, Deckers Brands, har sænket den minimale annoncerede pris (MAP), med omkring 15-20 procent, på Classic høj, kort og mini Ugg Sundance II 5325 støvler us042, effektiv onsdag.

Sterne Agee CRT analytiker Sam Poser og Canaccord Genuity Inc. analytiker Camilo Lyon slog nyhederne til investorer mandag, med Poser antyder, at Deckers havde hjulpet nogle grossister til at bremse markdowns.
Perfekt Uggs største engros konti får markdown penge fra Deckers [og] omkostningsbasen på eksisterende Classic ordrer bliver justeret til den lavere pris for de store detailhandlere,” skrev Poser. “Mindre detailhandlere synes ikke at have samme overvejelse. … Mange uafhængige detailhandlere synes at have været efterladt i kulden. ”

Poser – der giver Deckers lager en neutral rating – signalerede, at han også var bekymret for, at forbrugerne ville opklare de nuværende Classic-stilarter til nedsat detailpris, hvilket kunne dæmme interessen for billig Ugg 2016 Classic-stilarterne.

Lyon var mere optimistisk på de nedre MAP’er, hvilket tyder på, at flytningen var baseret på Deckers, der ser positive resultater fra den planlagte 20 procent af forfremmelsen af ​​Bailey Button og Bailey Bow i slutningen af ​​november.

Da de fleste skoforetagender med vinterværdier indgik ferieperioden med forhøjede varebeholdninger, der stammer fra usædvanligt varmere vejr over hele landet, sagde Lyon, at han betragtede Deckers ‘beslutning som et skridt i den rigtige retning.

“Vi foretrækker meget Deckers tager korrigerende handling med sin opgørelse nu under høje trafikkshoppingstider end at have bære over lagerbeholdningen i 2016,” skrev Lyon. “Diskussionerne med vores branchekontakter fører os til at tro, at sælger gennemtrængende har faktisk accelereret fra den svarte fredag ​​uge og ind i december, og vi mener, at prisnedsættelserne på Classics vil videreudvikle disse tendenser. På dette tidspunkt i sæsonen er det vigtigste skridt, Deckers kan gøre, at hjælpe sine detailpartnere med at rydde op i lager, og det tager skridt til at gøre netop det. ”

Under sit FFANY møde den 1. december afslørede Deckers Management sin plan for en købe Ugg Sundance “Classics II” opdatering i 2016. Deckers sagde at det ville fjerne alle de resterende Classic Perfekt Uggs støvler fra amerikansk engros efter denne vintersæson, erstatte dem med en fornyet Classics II samling med opgraderede funktioner.

Lyon tilføjede, at de nye kampagner kunne lette denne overgang.

I mellemtiden foreslår Poser, at markdowns kan skade Deckers ‘indtjening.

“I modsætning til beslutningen om at reducere prisen på Bailey Classics-stilarterne, der blev foretaget forud for indtjeningsfrigivelsen for 2Q16, synes beslutningen om at sænke MAP for Classic High, Short and Mini i sidste uge,” skrev Poser. “Virkningen afspejles ikke sandsynligt i Deckers vejledning. Vi tror, ​​at margener og [indtjening pr. Aktie] vil komme under vejledning i både 3Q16 og 4Q16. Vi tror heller ikke på, at lagervæksten vil være i tråd med omsætningsvækst til 4Q i bedste fald. “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *